KB Group

KB Group is de overkoepelende term voor KB Schroot, KB Verhuur & Handel en KB Handel & Vermietung gezamenlijk. Deze ondernemingen werken onderling nauw samen maar zijn ook individueel actief.

Onze doelstelling is: “Het zetten van een nieuwe trend op het gebied van duurzaamheid, circulaire economie en transparantie”.

Wat wij doen

KB Group focust zich op verschillende gebieden, namelijk:

- Development en project/proces management
- Verhuur van speciale machines
- Handel in grondstoffen voor staal- en bouwindustrie

Wij leveren hoogwaardige grondstoffen voor de staalindustrie, zoals schroot, antraciet, pig iron en iron ore. 

Daarnaast leveren wij nieuwe staalproducten en kunnen wij de staalproducten op maat maken voor industriële doeleinden. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. 

Onze locaties

KB Schroot BV
Westhavenweg 70
1042 AL Amsterdam
Nederland
 

Kantoor KB Group
Westhavenweg 121
1042 BB Amsterdam
Nederland
 

KB Handel & Vermietung GmbH
Benzstraße 45
47574 Goch
Duitsland

Hitachi + Volvo
Terrein Amsterdam

Organisatie

Met onze teams in Amsterdam (NL) en in Goch (DE) werken we hard om onze klanten tevreden te stellen. We zijn een jong, dynamisch en modern team dat bestaat uit een groep specialisten op het gebied van milieu, sloop, logistiek en handel. Wij zijn gespecialiseerd in het afzetten van grondstoffen wereldwijd.

We bewerken +/- 850.000 ton materiaal op jaarbasis tot een hoogwaardige grondstof. Dit doen wij hoofdzakelijk voor grote staalproducenten uit geheel Europa. Doordat we de beschikking hebben over een groot terrein met kade, waar we zowel over zee als binnenwater-aansluiting beschikken, kunnen we een geheel concept aanbieden inclusief de logistiek naar eindafnemer. In de video hiernaast kunt u een beeld krijgen van ons terrein. 

 

Lees meer over onze omgeving

Pellets
Zeef

Strong and reliable partners

KB Group